Päätoimittajan paikka auki!

Jos olet haaveillut päätoimittajan tittelistä, tässä on elämäsi tilaisuus: Vegaian toimitustyötä pääsee ensi vuonna kokeilemaan vaikka yhdeksi kuukaudeksi.

Vegaian toimituksessa on päätetty jakaa vetovastuuta entistä suuremmalle joukolle. Päätoimituskausia jaetaan jatkossa kuukauden erissä niin, että vuoteen mahtuu vaikka 12 päätoimittajaa.

Päätoimittajan tärkein tehtävä on hankkia lehdelle juttuja, jotka sopivat Vegaian linjaan veganismia edistävänä lehtenä. Juttujen määrästä, laadusta, tyylistä ja aiheista päättää päätoimittaja. Hänellä on käytössään lehden toimituskunnan kontaktit, kotisivun ylläpitäjä ja oikolukijat. Lehteä julkaistaan ainoastaan verkossa.

Työ vaatii toimitustyön perustaidot ja tiedot. Journalistinen kokemus on eduksi, mutta kyse on vapaaehtoistyöstä, jossa ammatillista kunnianhimoa tärkeämpää on halu päästä vaikuttamaan. Vegaia ei salaile tarkoitusperiään: olemme vegaanien oma lehti.

Lisätietojen kysely ja ilmoitukset innokkuudesta osoitteeseen vegaia@vegaaniliitto.fi tai hallitus@vegaaniliitto.fi.


Vegaian TOIMITUS

Vegaiaa julkaisee Vegaaniliitto ry.

Lehti on perustettu vuonna 1994 ja se siirtyi verkkoon vuonna 2015. Vuoden 2018 alusta alkaen lehden toimitus on tauolla.

 

Jos olet kiinnistunut Vegaian toimitustyöstä vapaaehtoistyönä, ota yhteyttä Vegaaniliittoon!

Vegaian vanhempia juttuja löytyy Vegaaniliiton sivulta ja painettuja numeroita voi tilata Vegaanipuodista.

Vegaiassa esitetyt näkemykset eivät edusta Vegaaniliitto ry:n kantaa ellei näin nimenomaisesti ole mainittu.