top of page

Päätoimittajan paikka auki!

Jos olet haaveillut päätoimittajan tittelistä, tässä on elämäsi tilaisuus: Vegaian toimitustyötä pääsee ensi vuonna kokeilemaan vaikka yhdeksi kuukaudeksi.

Vegaian toimituksessa on päätetty jakaa vetovastuuta entistä suuremmalle joukolle. Päätoimituskausia jaetaan jatkossa kuukauden erissä niin, että vuoteen mahtuu vaikka 12 päätoimittajaa.

Päätoimittajan tärkein tehtävä on hankkia lehdelle juttuja, jotka sopivat Vegaian linjaan veganismia edistävänä lehtenä. Juttujen määrästä, laadusta, tyylistä ja aiheista päättää päätoimittaja. Hänellä on käytössään lehden toimituskunnan kontaktit, kotisivun ylläpitäjä ja oikolukijat. Lehteä julkaistaan ainoastaan verkossa.

Työ vaatii toimitustyön perustaidot ja tiedot. Journalistinen kokemus on eduksi, mutta kyse on vapaaehtoistyöstä, jossa ammatillista kunnianhimoa tärkeämpää on halu päästä vaikuttamaan. Vegaia ei salaile tarkoitusperiään: olemme vegaanien oma lehti.

Lisätietojen kysely ja ilmoitukset innokkuudesta osoitteeseen vegaia@vegaaniliitto.fi tai hallitus@vegaaniliitto.fi.


bottom of page