top of page

Onko tässä Vegaian viimeinen juttu?

Vegaaniliiton verkkolehti Vegaia jää tauolle vuodenvaihteessa. Asiasta ovat päättäneet Vegaian toimituskunta sekä Vegaaniliiton hallitus. Ovi on kuitenkin auki uusille tekijöille.

Vegaian toimittaminen on päätetty lopettaa vuodenvaihteessa, kun nykyiset päätoimittajat jättävät työn. Heidän tilalleen ei ole löytynyt uusia tekijöitä.

Vegaiaa on toimitettu vapaaehtoisvoimin vuodesta 1994. Vegaaniliiton tiedotuslehtenä aloittanut lehti siirtyi vuonna 2015 verkkoon. Se oli pitkään Suomen ainut täysin vegaaninen aikakauslehti, mutta on saanut parin vuoden aikana itselleen kaupallisia kilpailijoita.

Lisäksi myös valtavirran mediassa julkaistaan nykyään paljon vegaaniaiheisia juttuja, ja vegaaniruokablogeja on jo lukematon määrä. Pienen piirin vakaumuksesta on kasvanut trendikäs elämäntapa ja tyylisuunta.

Vegaian tulevaisuudesta päättää Vegaaniliiton hallitus. Toimitustyön jatkamisesta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä liittoon.

Vegaian toimitus kiittää lukijoita kaikista klikkauksista ja tykkäyksistä ja toivoo, että ajatuksia herättävää ja ilahduttavaa luettavaa löytyy tulevaisuudessa yhä useammalta taholta!


bottom of page